Har du lyst til å skrive dikt?

...da har du mulighet nå! Vi ønsker dikt fra deg og temaet skal være det "å være raus"!

«VÆR RAUS»

Er du en dikterspire? Poet? Eller har du bare lyst til å skrive litt? Vi ønsker oss dikt skrevet av barn og unge i Eidsvoll og Hurdal.
Temaet er «VÆR RAUS», med en oppfordring til alle om å vise raushet i hverdagen, – for seg selv og andre. Har du lyst å skrive dikt om dette? Sett igang da vel?

Innlevering må skje før sommerferien starter.

Vi trenger hjelp fra deg!

På skolene i Eidsvoll og Hurdal finnes det utrolig mange flinke og hyggelige unge mennesker som vi ønsker å engasjere i markeringen av verdensdagen. Blant disse ungdommene har vi et stort ønske om å finne Årets festivaldikter. For å få til dette trenger vi hjelp fra alle unge i Eidsvoll.

Invitasjon er sendt til alle skolene

Skolene har fått et brev hvor vi oppfordrer lærere til å sette dette på dagsorden. Vi ønsker også at det tilrettelegges for elevene, slik at de får muligheten til å skrive dikt om raushet, og å sende det til oss. – Et av disse diktene blir Årets festivaldikt 2018.

Du trenger ikke skrive via skolen

Har du ikke lyst til å gjøre det gjennom skolen er du allikevel hjertelig velkommen til å sende inn diktet til oss på mail til: post@frivilligsentralen-eidsvoll.no

Her finner du brevet som er sendt alle skoler, så får du litt mer informasjon.

Festivalen foregår i ukene 41 og 42

Verdensdagen for psykisk helse markeres over hele verden 10. oktober hver år. I Eidsvoll og Hurdal kommune drar vi nå igang festival for 10. gang, med Psyk-festival i ukene 41 og 42. Du kan også finne mer informasjon ved å gå til www.verdensdagen.no.

Publisert: 23.04.2018 12:02
Sist endret: 23.04.2018 12:02

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?