• Har du lyst til å skrive dikt?

...da har du mulighet nå! Vi ønsker dikt fra deg og temaet skal være det "å være raus"!

• Postkassetrimmen program vår- og høst 2018

Hei, lyst til å bli med på tur. – Bli kjent med bygda vår og «Postkassetrimmen» sammen med oss i Eidsvoll frivilligsentral og Frisklivssentralen.

Les saken »

• Reis sammen - opplev mer!

Turer for oss over 60 - se hva 2018 bringer av nye opplevelser for oss i Eidsvoll

• Dataklubb på biblioteket – Oppstart onsdag 31. januar

Grunnleggende ferdigheter i bruk av datamaskiner, smarttelefoner og Internett er viktig, og etterhvert nødvendig å mestre i et moderne samfunn. Også mer og mer av informasjon fra det offentlige og fra banker ligger nå kun på Internett og blir sendt deg via e-post.

Les saken »

• Har du lyst til å skrive dikt?

• Postkassetrimmen program vår- og høst 2018

Les saken »

• Reis sammen - opplev mer!

• Dataklubb på biblioteket – Oppstart onsdag 31. januar

Publisert: 14.12.2016 12:40
Sist endret: 20.07.2017 10:58

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?